Prata med din hjärna

apr 02 2019

https://urplay.se/program/210008-ur-samtiden-var-extraordinara-hjarna-tala-med-din-hjarna?fbclid=IwAR1YLszHx3UGbeXWjC434xXw4ryzwxIe5J1AwlQmq872Ip5GHOQUMNKArMY

En mycket intressant filmsnutt med Åsa Nilsonne om hur vi kan adressera vår hjärna för att få så mycket ut av livet som vi själva vill och inte i vårt sätt att hantera oss själva förbjuder oss det vi vill göra. Hon är ju läkare och använder hjärnans funktioner på ett sätt som jag ine gör i min praktik, men resultatet blir detsamma när jag som psykoterapeut genom mitt sätt att vara och samtalet visar på hur människor faktiskt iscensätter situationer som de säger sig vilja avstå från. Hur vi lurar skortan av oss själva gång på gång genom vårt sätt att tala med oss själva utifrån tidig inlärning och på så sätt omöjliggör ny inlärning. TROTS ATT VI SÄGER ATT VI VILL.

Inga kommentarer

Lämna en kommentar