Stress

sep 26 2017

Allt blev vitt och hjärnan stängdes av beskriver Karin Adelsköld i TV soffan. Återigen visar sig följden av att inte ha förmågan att ta hand om sig själv. Karin beskriver att hon fått varningar från doktorn och därför agerat som hon trodde skulle bli bra för henne genom att flytta från storstaden, börja yoga, skaffa hund och det som hon såg som mest avstressande, att säga upp sig från olika jobb hon hade. Inte hjälpte det då hon inte såg sig själv i detta. Hon berättar för oss att presterandet satt kvar, hon skulle minsann fixa detta. Driva sig själv tills man tappar huvudet.

Klokskapen säger hon var när hon fattade att vara snäll mot sig själv, att följa med livet och godkänna sig själv. Lättare sagt än gjort då skam är centralt i de duktigas klubb. Skam över att inte lyckas manövrera sig själv enligt de ideal som finns med omedvetet och medvetet.

Karin hänvisar till att se till sig själv i det stora pussel som livet är och då inte enbart arbete. Hur ser det ut runtikring dig? Finns du i en miljö som ger stöd, energi, inspiration och draghjälp? Om inte, hur kan du skaffa dig det?

Inga kommentarer

Lämna en kommentar